Hola Món

Preguntes i respostes

Primera entrada del blog. Comença una aventura que portava molt temps (anys) amb ganes de començar.

Qui som?

fisiquimicament és creada per Rodrigo Alcaraz de la Osa el 2020 com un lloc web on compartir principalment ⚛️ recursos de Física i Química i 👐🏼 tutorials.

El 2021 es fa la transició cap a un lloc web més impersonal, millor preparat i obert per a futures col·laboracions. Clica aquí si vols conèixer a l'equip que hi ha darrere.

Per què aquest blog?

La nostra intenció principal amb aquest lloc web és la de proporcionar 📚 apunts de Física i Química i 🎓 recursos PAU/PBAU al nostre alumnat i a qui pugui interessar-li, a més de compartir 👐🏼 tutorials i recopilar 🔗 recursos online.

Creiem que un blog és l’afegit perfecte per a poder debatre sobre l'actualitat amb un contingut molt més dinàmic.

De què parlarem en aquest blog?

En aquest blog trobaràs articles d'opinió, curiositats sobre ciència en general i entrades relacionades amb els nostres interessos, que inclouen, entre altres:

  • ✈️ Viatjar
  • 🎸 Música
  • 🎮 Videojocs
  • ⚛️ Fotones

A qui va dirigit aquest blog?

Les entradas d’aquest blog van dirigidas al nostre alumnat i a tots aquells que tinguin curiositat per la ciència o comparteixi algun dels nostres interessos.

Com pots participar?

Discord

Coneixes Discord? Uneix-te al servidor de Discord de fisiquimicament i comença a participar a la web comentant, donant la teva opinió, realitzant peticions, suggeriments, etc.

Comentaris

En totes les entrades del blog així com en els 📚 apunts i 🎓 recursos PAU/PBAU pots deixar-nos 💬 comentaris.

Kudos

En totes les entrades del blog així com en els 📚 apunts i 🎓 recursos PAU/PBAU pots donar-nos kudos kudos. Hi ha likes i després hi ha kudos. Aquesta paraula, provinent del grec κῦδος, significa fama, glòria o prestigi. Donant-nos kudos estàs reconeixent i lloant el nostre esforç, animant-nos a seguir preparant materials de qualitat.

Cafès (donacions)

Si vols, pots convidar-nos a un cafè utilitzant el servei PayPal.Me. Tots els cafès es destinaran a pagar i seguir millorant fisiquimicament.

Compartint

També pots compartir totes les entrades del blog així com els 📚 apunts i 🎓 recursos PAU/PBAU a les teves xarxes socials preferides.

Subscrivint-te

Si no et vols perdre cap actualizació pots subscriure’t al canal RSS.

Contactant-nos

A més, pots escriure’ns o bé utilizant el formulari de contacte, o bé escrivint-nos directament un correu electrònic o bé des de Twitter. També pots seguir-nos a Instagram o Pinterest.

Esperem que gaudeixis d’aquest espai i que et resulti d’utilitat. Anima’t a participar sempre que et vingui de gust. Ens seguim llegint amic/ga.

Rodrigo Alcaraz de la Osa
Rodrigo Alcaraz de la Osa
Doctor en Física i Professor de Física i Química

Sóc Doctor en Física per la Universidad de Cantabria i Professor de Física i Química a l’IES Peñacastillo de Cantàbria (Espanya).

Eduard Cremades
Eduard Cremades
Doctor en Química i Professor de Física i Química

Sóc Doctor en Química i Professor a l’Escola Virolai, a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona.

Comentaris