Hola Món

Preguntes i respostes

Primera entrada del blog. Comença una aventura que portava molt temps (anys) amb ganes de començar.

Qui som?

fisiquimicament és creada per Rodrigo Alcaraz de la Osa el 2020 com un lloc web on compartir principalment ⚛️ recursos de Física i Química i 🤝 tutorials.

El 2021 es fa la transició cap a un lloc web més impersonal, millor preparat i obert per a futures col·laboracions. Clica aquí si vols conèixer a l’equip que hi ha darrere.

Per què aquest blog?

La nostra intenció principal amb aquest lloc web és la de proporcionar 📚 apunts de Física i Química i 🎓 recursos PAU/PBAU al nostre alumnat i a qui pugui interessar-li, a més de compartir 🤝 tutorials i recopilar 🔗 recursos online.

Creiem que un blog és l’afegit perfecte per a poder debatre sobre l’actualitat amb un contingut molt més dinàmic.

De què parlarem en aquest blog?

En aquest blog trobaràs articles d’opinió, curiositats sobre ciència en general i entrades relacionades amb els nostres interessos, que inclouen, entre altres:

  • ✈️ Viatjar
  • 🎸 Música
  • 🎮 Videojocs
  • ⚛️ Fotones

A qui va dirigit aquest blog?

Les entradas d’aquest blog van dirigidas al nostre alumnat i a tots aquells que tinguin curiositat per la ciència o comparteixi algun dels nostres interessos.

Com pots participar?

discord Discord

Coneixes Discord? Uneix-te al servidor de Discord de fisiquimicament i comença a participar a la web comentant, donant la teva opinió, realitzant peticions, suggeriments, etc.

Cafès (donatius)

Si vols reconèixer el nostre esforç, animant-nos a seguir preparant materials de qualitat, pots convidar-nos a un cafè utilitzant el servei paypal PayPal. FisiQuímicament funciona sense anuncis; tots els cafès es destinaran a costejar-la i continuar millorant-la.

Compartint

També pots compartir totes les entrades del blog així com els 📚 apunts i 🎓 recursos PAU/PBAU a les teves xarxes socials preferides.

Subscrivint-te

Si no et vols perdre cap actualizació pots subscriure’t al canal de telegram Telegram (en espanyol), al canal de whatsapp Whatsapp o al canal RSS RSS.

Contactant-nos

A més, pots escriure’ns o bé utilizant el formulari de contacte o bé des de twitter Twitter. També pots seguir-nos a instagram Instagram o pinterest Pinterest.

Esperem que gaudeixis d’aquest espai i que et resulti d’utilitat. Anima’t a participar sempre que et vingui de gust. Ens seguim llegint amic/ga.

Rodrigo Alcaraz de la Osa
Rodrigo Alcaraz de la Osa
⚛️ · 🤝 · 🔗 · ✍️

Soc Doctor en Física per la Universidad de Cantabria i Professor de Física i Química a l’IES Peñacastillo de Cantàbria (Espanya).

Discord

Participa activament a la web comentant, donant la teva opinió, realitzant peticions, suggeriments...

Relacionat